Send oss en forespørsel

Leverandører

Elektroskandia

logo elektroskandiastyrer virksomheten etter verdiene: proaktiv, effektiv og pålitelig. Verdiene skal gjennomsyre alt vi gjør og hvordan vi jobber.
Det forplikter.


Solar

logo solarble grunnlagt i 1919 av Jacob Jørgensen i Danmark og har lang tradisjon og erfaring i å drive uavhengig elgrossistvirksomhet i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Nederland og på Færøyene. I Norge startet Solar opp som elektrogrossist i 2000, gjennom å kjøpe bedriften Siemens Elektroengros as.


Otra Norge AS

logo otraer et selskap i Sonepar Gruppen, Europas største elektrogrossist. Vi har hovedkontor og sentrallager i Drammen, og 15 avdelinger fordelt over hele landet. Otra er blant de større aktører innen elektro engros salg i Norge, og arbeider spesielt mot elentreprenørmarkedene samt industri og offshore


Etman Distribusjon AS

logo etmaner en norsk elektrogrossist eid av Etman International ASA. Etman har egne fabrikker som produserer egenutviklet elektromateriell, plastkomponenter og kabel i henhold til gjeldende normer for det europeiske markedet.


Phonect

logo phonecter en spennende og nytenkende teleoperatør som utvikler og leverer VoIP løsninger og tjenester gjennom forhandlere til privat og bedriftsmarkedet. Phonect er i dag en av markedets ledende produsent av VoIP og leverer skreddersydde, fleksible og kostnadseffektive konsepter som gjør det mulig for alle å tilby VoIP


Enivest AS

logo enivester ein lokalt forankra kommunikasjonsleverandør i Sogn og Fjordane.  Selskapet vart skipa i oktober 2000 og kom i drift i april 2001. Hovudprodukta er breiband og telefoni, samt tenester knytt til desse områda.


NELFO

logo nelfoer en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for mer enn 1.300 bedrifter som arbeider med installasjon innen for elektrofagene i Norge. Medlemmene omsetter for 26 milliarder kroner og har rundt 26.000 ansatte. Som bransjeorganisasjon arbeider NELFO for at bransjen skal utføre sine oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge.


EL-PROFFEN

logo elproffener en frittstående, landsdekkende kjede av elektroentreprenører som er representert i alle fylker. EL-PROFFEN er organisert som et aksjeselskap med medlemsbedriftene som aksjonærer. Som uavhengig kjede representert i hele landet, er vi et godt alternativ til store firma som ønsker èn samarbeidspartner å forholde seg til. EL-PROFFEN omfatter i dag mer enn 1800 elektromontører i 109 medlemsbedrifter, med en årlig samlet omsetning på ca. 2 milliarder kroner.


Noby AS

logo nobySom en frittstående alarmgrossist kan vi velge det utstyr på verdensmarkedet som er best egnet for det norske markedet. Vår brede kompetanse og vår lange erfaring med markedstilpasninger gjør oss i stand til å treffe de riktige valg. Vår handlekraft skal fortsatt skapes av kompetanse i egne rekker og av støtte fra seriøse leverandørers kunnskap og resurser.


Elotec

logo elotecfremstår i dag som en totalleverandør innen alarm og overvåkningssystemer og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Tyskland.


Ulsec As

logo ulsecleverer produkter i kategorien adgangskontroll til låsemeder, grossister osv. Vi representerer RCO Security AB i Norge. RCO er en av markedets ledende produsenter av adgangskontroll produkter.


Eltek Fire & Safety

logo elteker et merkevarenavn i Honeywell Life Safety (HLS). HLS er en del av det globale konsernet Honeywell International Inc. som er et av verdens ledende firmaer innen sikkerhets- systemer, kontroll- og styringsteknologi.
Selskapet hadde i 2006 en årlig omsetning på 33 Milliarder US dollar og har 115000 ansatte i over 100 land.


DEFA Lighting

logo defaskal være en ledende belysningsleverandør både i det Norske og i de Nordiske markeder og i tillegg skal DEFA Lighting være en interessant leverandør av segmentbelysning i et internasjonalt marked.


DEVI

logo devibegynte i 1942 produksjon av varmeelementer for industrielle formål. I dag er vi en høyteknologiberdrift med egen kompetanse og erfaring som utvikler, produserer og markedsfører løsninger og produkter til tradisjonell romoppvarming, lavtbyggende gulvvarme, is og snøsmelting og frostsikring av installasjoner og bygninger over hele verden.


Royal Philips Electronics

logo philipsNederland er en global leder innen helse-, lys- og livsstilsløsninger som med sine innovative produkter retter seg inn mot brukernes virkelige behov. Varemerkeslagordet er “sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland, og Philips har 123.800 ansatte i over 60 land.


Stokkan Lys AS

logo stokkaner ledende i Norge på å skape kreative lystekniske løsninger, med funksjon,design og estetikk som hovedmål. Virksomheten dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy egenkompetanse og høy servicegrad.


dGroup AS

logo dgrouper produsent / importør og grossist av strukturerte kablingsløsninger og datamateriell fra Asia. Vi lagerfører våre produkter i Tønsberg og distribuerer dem ut til våre kunder som er godkjente el installatører i Norge / Skandinavia.


Ensto Nor AS

enstoog Ensto Busch-Jaeger AS er en del av det finske konsernet ENSTO OY. I Norge arbeider selskapene innen tre strategiske forretningsområder. Disse er UTILITY NETWORKS, ENCLOSURES AND COMPONENTS og BUILDING TECHNOLOGY. Selskapene har tilsammen 37 ansatte og omsetter for ca 230 MNOK.


Micro Matic Norge AS

logo micromatichar hovedkontor og lager i Asker med distriktskontorer i Bergen, Haugesund og Molde. Vi markedsfører og selger elektrotekniske komponenter fra flere europeiske fabrikanter.
Hovedbruksområder for våre komponenter og systemer er styring og kontroll av lys, varme og ventilasjon.


Motek

logo motekleverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien, anlegg, offshore og andre som bygger. Motek er ISO kvalitets? og miljøsertifisert, og har virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Motek har både StartBANK sertifikat (kvalifiseringsordning for bygg- og anleggsindustrien) og Achilles sertifikat (kvalifiseringsordning for offshoreindustrien i Norge og Danmark).


Fagerhult AS

logo fagerhultDet er 31 år siden Fagerhult AS ble etablert i Norge, og de første driftsår var målgruppen detaljister. For ca.16 år siden ble det besluttet å satse på teknisk belysning for det profesjonelle markedet. Fra beskjedne 12 mill. NOK det første året til 211 mill. NOK i 2007 har gjort oss til en betydelig aktør innen våre 4 markedssegment; Profesjonell, Retail, Outdoor og Health & Care.


Nobø Electro AS

logo nobøhar skiftet navn til Glen Dimplex Nordic AS etter å ha fusjonert med Dimplex AS som produserer Siemens varmeprodukter. Glen Dimplex Nordic er en del av irske Glen Dimplex Group som er europas største produsent av elektriske varme. I tillegg til NOBØ markedsfører Glen Dimplex Nordic; Siemens , ewt og Dimplex varmeprodukter.


Moeller Electric AS

logo moellerer leverandør av elektromateriell til landets elentreprenører. Firmaet ble startet i 1952 og har vært med på å forme elektrobransjen i Norge. Vi er markedsleder på bl.a. jordfeilautomater til sikringsskapet og er en innovativ kvalitets leverandør. Vi satser stort på kursing og leverer hjelpemidler til elektrikere over hele landet, og vårt motto er:

  • Mer enn produkter
  • Alltid et skritt foran

EL-produkter

logo el-produkterble etablert i 1989 som et en gros firma i belysningsbransjen og våre kunder er elektroentreprenører over hele Norge. Våre sju salgsrepresentanter dekker hele landet og følger opp våre kunder med jevnlige besøk.


SG Armaturen

logo sg armaturenble etablert i 1990, og er et heleid norsk selskap. Selskapet har sitt hovedkontor og sentrallager i Lillesand og betjener kunder over hele verden.